12 januari 2007

Strafföreläggande för Vin & Fikonträdsplantering

Från åklagaren

Strafföreläggande gentemot Per Herngren

Förseelse mot lag 7 och 35§§ (1990:217) om skydd för samhällsviktiga anläggningar. Ni har uppsåtligen eller av oaktsamhet brutit mot ett förbud att fotografera ett skyddsobjekt på Bergfotsgatan i Mölndal 2006-04-14. Om du inte godkänner beslutar åklagaren i de flesta fall om att väcka åtal mot dig i tingsrätten. Straffet är 30 dagsböter.

Till åklagaren

Jag godkänner inte strafföreläggandet och ser fram emot dialogen i en rättegång. Jag hoppas där bevisa att Microwave på Bergfotsgatan i Mölndal regelbundet deltar i seriemord på människor samt i några fall även i massmord. Och jag hoppas bevisa under rättegången att planterandet av vin & fikonträd inne på fabriksområdet var en proaktiv metod att börja omvandla fabriken till något som kan ge liv istället för organiserat dödande av människor.

Vänliga hälsningar

Per Herngren

Angered 2007-01-12

4 kommentarer:

tompa sa...

helt fantastiskt! bra jobbat!

Håkan sa...

Hej Per!

Var det inga problem med att klättra över stängslet och plantera? Var det fotograferandet dom inte gillade? Det var ju fina och oskyldiga bilder ni lagt ut. Men dom kanske vill sätta dit er för nåt.

Vilka massmord har Microwave varit inblandade i? Det får du berätta mer om.

Ha det!

Anonym sa...

Du skriver om organiserat dödande. Har du läst det här?

There is mounting evidence that the Bush Administration, in liaison with Israel and NATO, is planning the launching of a nuclear war against Iran, ironically, in retaliation for Tehran's nonexistent nuclear weapons program. The US-Israeli military operation is said to be in "an advanced state of readiness".

If such a plan were to be launched, the war would escalate and eventually engulf the entire Middle-East Central Asian region.

The war could extend beyond the region, as some analysts have suggested, ultimately leading us into a World War III scenario.

Per Herngren sa...

Tack Tompa för stöd!!

Håkan: Att ta sig in på vapenföretag och börja omvandla dem är inte svårt - alltså inte svårt rent praktiskt. Att få tummen ur är svårare.

Åtalen mot oss blir säkert olaga intrång för dem som planterade vin och fikon, och brott mot fotoförbud vid "samhällsviktig" anläggning för mig.

Jag försöker ta reda på mer exakt vilka krig Microwave varit inblandade i. Vapenföretag i Sverige har exporterat till allt från Vietnamkriget, Indonesien som utrotade en tredjedel av Östtimors befolkning, Irakkrigen, Jugoslavien samt Indien-Pakistankrigen. Förhoppningsvis kan Rolf Lindahl som är vapen-handels-foskare på Svenska Freds ge mer exakt info om vilka krig som just Microwave varit inblandade i.

Anonymous om Iran: USA och Israel (och även England) är ständigt redo för kärnvapenkrig. De planerar dessutom ständigt för alla ränkbara scenarion. Jag skulle dock inte tolka det som att vi kan vänta oss kärnvapenkrig mot Iran.

Plogbillsrörelsen har ex observerat att Englands Tridentubåtar försvann iväg från Faslane i Skottland under båda Irakkrigen, antagligen för att placeras ut på olika strategiska ställen för att användas vid behov. Trident-kärnvapen-ubåtarna används alltså på samma sätt som en bankrånares vapen - för att hota med. Om inte ni ...

Gadgeten innehöll ett fel